Lezing Jan Vosman op 28 april

Beeldend kunstenaar Jan Vosman uit Diepenheim geeft donderdag 28 april een lezing in het Koetshuis van het Rijssens Museum aan de Kasteellaan. De lezing begint om 19.30 uur.

De expositie van de tekeningen van Jan Vosman valt in de smaak bij het publiek. Inmiddels is ook al een aantal kunstwerken verkocht. 

Vosman zal in het auditorium vertellen over zijn werkwijze en de manier waarop zijn kunstwerken tot stand komen. Ook geeft hij tips over het bekijken van kunstwerken, maar altijd met als grootste doel er zo persoonlijk en zo maximaal mogelijk van te genieten.

Na de lezing is er gelegenheid de expositie in de wisselzaal van het kasteel te bezoeken, waarbij Vosman bereid is vragen te beantwoorden. Toegang tot de lezing kost 5 euro, inclusief twee keer koffie of thee met iets erbij. Vrienden van het museum betalen 3 euro en wie vriend wordt ook. 

Opgeven voor de lezing is niet per se nodig, maar wie verzekerd wil zijn van een mooie plek, kan zich aanmelden op e-mailadres info@rijssensmuseum.nl onder vermelding van Vosman. 

Expositie De Verbeelding is nog te bewonderen tot en met zaterdag 14 mei aanstaande.