Geef een vriendschap cadeau

Heb je binnenkort een verjaardag, een jubileum of wil je iemand in het zonnetje zetten? Geef dan eens een vriendschap cadeau. Wat is er mooier dan iemand te verrassen en blij te maken. Daarnaast steun je het Rijssens Museum en Internationaal Brandweermuseum ook nog eens. Als vriend heb je vele voordelen. Je ontvangt niet alleen vier keer per jaar de Havezate Kroniek met tal van historische verhalen en nostalgische foto’s. Maar ook kun je de musea samen met drie gezinsleden zo vaak bezoeken als je wilt. Daarnaast kun je gratis naar alle wisselexposities en met korting naar lezingen en beeldpresentaties. Kortom een heel mooi en origineel cadeau.

De cadeaubon is feestelijk ingepakt met daarbij ook nog een gratis recente Havezate Kroniek ter waarde van € 9,95. Dat is extra mooi weggeven.

We hebben een drietal mogelijkheden te weten:

  • Vriendschap voor 1 jaar t.w.v. € 35
  • Vriendschap voor 2 jaar t.w.v. € 70
  • Vriendschap voor onbepaalde tijd, tot wederopzegging.

Hiervoor hebben we een formulier gemaakt dat je hier kunt downloaden en invullen. De formulieren liggen ook bij de balie/kassa van het museum, zodat je deze ter plekke tijdens de openingsuren kunt invullen en afrekenen. De feestelijk verpakte cadeaucheque kun je dan direct meenemen.