Arend ter Steege exposeert in het Koetshuis Oosterhof

Arend ter Steege, oud-eigenaar van Otje van Potje, exposeert de komende weken in het Koetshuis van de Oosterhof. De opening van zijn overzichtsexpositie is zaterdag 26 november om 16.00 uur.

Ter Steege is aan zijn creatieve hobby begonnen op advies van zijn vrouw. “Ik was altijd aan het werk en ze adviseerde me om te gaan schilderen, want mijn vader deed dat vroeger ook altijd.” Ongeveer zeven jaar geleden is hij begonnen. Ik ben op schilderles gegaan bij Henk Mulder in Holten. Inmiddels heb ik de zaak overgedaan aan Henrico ter Harmsel en heb ik wat meer tijd om me met mijn hobby bezig te houden.”

Ter Steege is inmiddels lid geworden van HobbyKunstRijssen. “Een gezellige club hobbyisten die op dinsdagavond en donderdagmiddag samen hun hobby uitoefenen in de Hobbyboerderij en les krijgen.”

Het werk van Ter Steege bestaat uit stillevens, portretten, landschappen en stadsgezichten. De afgelopen zeven jaar heeft hij een behoorlijke collectie opgebouwd. Vrienden en kennissen adviseerden hem te gaan exposeren. Dat gaat nu gebeuren. Meer informatie is te vinden op de website van HobbyKunstRijssen.

Hart van Rijssen-Holten
18-11-2022