Rolstoel en scootmobiel route

Stadswandeling rondom het prachtige centrum van Rijssen, speciaal gemaakt voor rolstoel en scootmobiel gebruikers. Ook deelnemen met een rollator is mogelijk.

Deze anderhalf uur durende route voert rondom het centrum langs memorabele plekken tijdens de oorlogsjaren en de daaropvolgende bevrijding. Met veel herkenbare locaties en tot de verbeelding sprekende verhalen. De route is ongeveer 2 kilometer lang en prima vol te houden voor de begeleiders. Om u gerust te stellen: We rollen slechts 7 meter over de “keakes” op het Schild.

In principe starten we ’s morgens om 10.00 uur vanaf het centrale plein bij de bibliotheek. Ook zijn er enkele avondwandelingen (19.00 uur) ingepland.

Er zijn voldoende mogelijkheden, maar wees er snel bij, zodat u uw eigen voorkeuren kunt boeken. Wilt u deze wandeling op een ander moment of tijdstip maken, neem dan contact op met Johan Mekenkamp via email johan.mekenkamp@outlook.com of per telefoon op nummer 06-307 375 08. Ook voor verdere informatie kunt u bellen met Johan Mekenkamp.

De kosten a € 5.00 per deelnemer kunt u contant voldoen bij de gids. Rolstoelbegeleiders zijn gratis. Bent u in het bezit van een scootmobiel of rollator en u wilt ook graag een begeleider meenemen, dan betaalt deze eveneens € 5.00 voor de stadswandeling.

RESERVEREN:
Klik op Rolstoel- en scootmobiel route