Rijssens Museum

Wat is de overeenkomst tussen oude Hollandse meesters, een schietspoel, strijkijzers, een Amsterdams staand horloge, een veldoven, zilveren miniaturen, knipmutsen, Delfts aardewerk, archeologische vondsten, een virtuele expositie, een luie trap en een interactieve kunstgalerij?

Juist! Het Rijssens Museum.

Het museum vertelt de opmerkelijke geschiedenis van een van de oudste steden van Twente en het geeft een tijdsbeeld van hoe de mensen toen leefden.

 ‘HET VERGROOT DE WAARDERING VOOR HET HEDEN,
ALS JE HET VERLEDEN BETER KENT’

                                                                                       Gerrit Dannenberg, directeur Rijssense Musea

 

 

Rijssense Musea gesloten

Helaas moeten wij onze deuren sluiten tot 3 maart 2021.
Tot die tijd zijn wij bereikbaar per mail info@rijssensmuseum.nl
of telefonisch op 0548 – 514261.

Reserveren

Wij doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij vragen daarom aan iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren en om in de musea 1,5 meter afstand te houden. Gezinnen en/of huishoudens verzoeken wij vriendelijk doch dringend om bij elkaar in de buurt te blijven. Op deze manier kan iedereen in alle rust genieten van onze exposities.

Reserveren kan telefonisch via 0548 – 514 261, per mail naar info@rijssensmuseum.nl of via het reserveringsformulier hieronder.

    Reserveringsformulier

    Velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens voor het toesturen van e-mail nieuwsbrieven.

    Let op; Indien u gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging verzoeken wij u vriendelijk (doch dringend!) om thuis te blijven.

    U ontvangt een bevestigingsmail van ons. Pas dan is uw reservering definitief.