Vrienden-/donateursavond

Donderdag 25 april is de jaarlijkse waarderingsavond voor vrienden/donateurs van onze museumorganisatie.

Tijdens deze avond, die om 19.30 uur in de grote zaal van het Koetshuis begint, spreekt Jan Bakker de museumvrienden voor het laatst toe als voorzitter. Daarnaast wordt een jaaroverzicht gegeven van alle museumactiviteiten van het afgelopen jaar. Dit deel van de avond duurt tot uiterlijk 20 uur.

Na de pauze
Na een korte pauze vervolgt onze Werkgroep Beeldpresentaties het programma. Eerst is een reportage te zien van de werkgroep die de wisseltentoonstellingen in het kasteel verzorgt. Onder het motto “Rijssen op de kaart” geeft Johan Kettelarij een beeld van historisch Rijssen op basis van oude ansichtkaarten. Na het programma is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.

Inloop met koffie vanaf 19.10 uur in het Koetshuis. De toegang is gratis. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht. Dat kan op e-mailadres info@rijssensmuseum.nl onder vermelding van vriendenavond 24 en het aantal personen. Aanmelden kan tot en met zaterdag 20 april.

Ben je vriend van het museum of wil je vriend worden, meld je dan tijdig aan.

Wanneer: do. 25 april
Aanvang: 19.30 uur (inloop 19.10 uur)
Locatie: Koetshuis
Aanmelden t/m 20 april: info@rijssensmuseum.nl o.v.v. vriendenavond
Entree: gratis voor (toekomstige) vrienden