Genealogie-avond voor beginners

Iedereen die meer wil weten over stamboomonderzoek is donderdagavond 9 februari om 19.30 uur van harte welkom in het Koetshuis van kasteel de Oosterhof aan de Kasteellaan 1. De toegang is gratis.

De informatieavond is geschikt voor mensen die willen starten met stamboomonderzoek. Maar ook ervaren genealogen zijn van harte welkom. Zodoende kan nuttige informatie en opgedane ervaring worden uitgewisseld tussen de stamboomonderzoekers over hun zoektocht naar hun voorouders.

Trouwakte uit 1906

De genealogiespecialisten van de Werkgroep Heemkunde zijn aanwezig om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Helma Nijkamp, lid van de werkgroep, geeft op de grote schermen een overzichtelijke presentatie over stamboomonderzoek.

Onze specialisten helpen je graag op weg om op de juiste plaatsen te zoeken, zodat je niet ontmoedigd raakt. Eenmaal op gang, kom je van alles te weten over je familie en de tijd en omstandigheden waarin ze vroeger leefden.
Door de digitalisering is de informatie sneller en gemakkelijker te benaderen. Als je de juiste weg maar weet.
Dus kom op 9 februari naar het Koetshuis en start je eigen ontdekkingsreis naar het verleden van jouw familie. Hoe dieper je de geschiedenis in gaat, hoe meer je ontdekt.